Presentació

13138856_587392708106455_1651346351532407530_nLa Festa dels Racons és una associació cultural sense ànim de lucre amb la finalitat de dinamitzar l’oferta cultural de Tiana a través d’una proposta capaç d’arribar a tots els habitants del poble: un itinerari d’arts escèniques al carrer.

Després de la bona acollida de les quatre primeres edicions, ens trobem preparant la 5ª edició!!

El projecte es basa en la manifestació de l’art a l’espai urbà mitjançant un conjunt de propostes artístiques a diferents indrets de Tiana (carrers, places, balcons, jardins, etc).

A cada racó hi tindrà lloc una de les creacions de cada persona o grup participant, i el públic les anirà descobrint amb l’acompanyament d’un guia creant així un espectacle multidisciplinari, únic i efímer. Un passeig màgic i deliciós!

L’objectiu principal de la Festa és descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual per apropar-les a nous públics. Amb això volem trencar amb la tradicional frontera entre l’artista i l’espectador oferint una experiència d’intimitat i de naturalitat en relació a les arts.

Tots els espectacles són gratuïts i aptes per a qualsevol persona.

Per poder finançar la Festa dels Racons, comptem amb el recolzament de l’Ajuntament de Tiana i amb esponsors que col·laboren econòmicament pel desenvolupament de l’esdeveniment.

Així mateix,  tenim a disposició  bosses de tela amb un disseny original de la Roser Cussó les quals podeu comprar per recolzar el projecte.

La idea original de la Festa del Racons i la realització de les darreres quatre edicions va ser duta a terme per Roser Cussó, Andrea Nevado, Carlota Orobitg i Anna Molas.

Aquest any 2018, pel desenvolupament de la cinquena edició, l’equip es transforma i pren el relleu formant un nou equip composat per Mireia Figueras, Rut Figueres i Mar Estartús.

Vilatanes de Tiana, apassionades dels seus carrers i places, enamorades de l’art i la cultura, comencem aquest projecte amb moltes ganes i il·lusió de poder aportar una festa plena de sorpreses a la vila de Tiana i els seus habitants.

 

Benvinguts a la Festa dels Racons!

 

Comments are closed